Studentlägenheter

Nya bostäder och studentbostäder med bästa läget


— närmaste granne med Universitetet!

Med direkt närhet till Örebro Universitet, Almby kyrka och en underbar natur, äger vi fem bostadshus med 140 välplanerade lägenheter och en gemensamhetslokal. Lägenheterna är ljusa med en öppen planlösning och god utrustningsstandard.  En väl utrustad tvättstuga finns i varje bostadshus — bokas via hyresgästens egen dator.
Byggnaderna är byggda med sunda och miljöriktiga byggnadsmaterial. Lägenheterna har tillverkats inomhus och monterats på plats, vilket ger dig som hyresgäst en garanti för en bra boendemiljö. Bostadshusen har putsade fasader. Till ettorna hör franska balkonger, övriga lägenheter har traditionella balkonger.Lägenheterna på Universitetsgatan 7 och 9 är naturligtvis mycket lämpade som bostad för dig som redan har bildat familj och studerar på Universitetet eller kanske arbetar som lärare och värdesätter det utmärkta läget med närhet till arbetsplatsen.
Området runt byggnaderna har gräsytor, träd, buskar och cykelparkeringar. Som komplement till din lägenhet finns lägenhetsförråd, 3,5 — 8,0 kvm, och bilparkeringsplatser att hyra.
Boka tvättstuga
© Asplunds Fastigheter. Ribbingsgatan 11, 703 63 ÖREBRO. 019-100 100.